Animals, Birds, Reptiles, Fish Quiz For Kids

Choose the best answer.   Scroll down for results.

  1. What is the largest type of ‘big cat’ in the world?    a) tiger   b) lion   c) panther
  2. What are female elephants called?    a) Mama   b) feline    c) cows
  3. What is the largest land animal?   a) rhino   b) hippo   c) elephant
  4. Name the only continent where giraffes live.   a) Africa   b) India   c) Australia
  5. Animals that eat meat are called?   a)omnivores  b) carnivores                          c) omnivores
  6. What are baby goats called?   a) kids   b) kits   c) goaties
  7. Lions live in     a) packs    b) herds    c) prides
  8. Arachnophobia is the fear of    a) ants   b) spiders   c) animals
  9. Bamboo shoots are eaten mostly by   a) giraffes  b) crocodiles   c) pandas
  10. Which of the following is NOT a mammal   a) shark  b) whale   c) zebra

scroll down for answers.

 

 

 

 

 

 

Answers.

1.a     2.c   3. c     4. a   5.b    6.a   7. c   8.b   9.c  10.c (shark is a fish and not a mammal)